WordPress.org

Svenska

WordPress 2.8 RC 1

Posted on by . Filed under WordPress Sverige.

Då har man släppt vad som troligen kommer att bli den ända releasekandidaten för WordPress 2.8. Man har åtgärdat ett antal saker sedan beta 2. Målsättningen är att släppa den skarpa versionen av WordPress den 10:e juni (amerikansk tid), dvs under denna vecka. Denna releasekandidat är alltså en testversion för att försäkra sig om att allt funkar som det ska inför den riktiga releasen.

(Kom ihåg att detta är en RC-version som inte bör köras på live-sajter, utan endast i testsyfte.)

Ladda ner WordPress 2.8 RC 1 »
Ladda ner Svenska WordPress 2.8 RC 1 »

Rapportera buggar kan man som vanligt göra i WordPress trac.

One thought on “WordPress 2.8 RC 1”

  1. Pingback: WordPress 2.8 RC 1

Lämna ett svar

(NOTERA: Vi har inte möjlighet att ge support via mail. Allmänna supportfrågor för WordPress som verktyg måste tas via WP-Support Sveriges forum. Supportfrågor som kommer in via detta formulär kommer av denna anledning inte att besvaras. WordPress Sverige driver inte bloggtjänsten på WordPress.com, för driftproblem eller abuseanmälningar så måste ansvariga hos Automattic kontaktas.)

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *