WordPress.org

Svenska

WordPress 2.8.1 Beta 1

Posted on by . Filed under WordPress Sverige.

Som nämnt tidigare så uppdagades snabbt ett par besvärliga fel för många med nya WordPress 2.8. Man upptäckte också att man hade gjort en miss i ändringarna för den automatiska uppgraderaren. Vi kommer med andra ord nu redan snart att se en WordPress 2.8.1 för att åtgärda de mest ihärdiga problemen. Den första betan för WordPress 2.8.1 är släppt och du kan se vilka fel som åtgärdats hittills i WordPress trac och i utvecklingsbloggen. Ingen svensk version kommer att skapas för denna betaversion. Språkfilerna är dock uppdaterade och kan hittas i språkförrådet för WordPress 2.8.1 Beta 1.

(Kom ihåg att detta är en beta-version som inte bör köras på live-sajter, utan endast i testsyfte.)

Ladda ner WordPress 2.8.1 Beta 1 »

Rapportera buggar i WordPress trac.

One thought on “WordPress 2.8.1 Beta 1”

Lämna ett svar

(NOTERA: Vi har inte möjlighet att ge support via mail. Allmänna supportfrågor för WordPress som verktyg måste tas via WP-Support Sveriges forum. Supportfrågor som kommer in via detta formulär kommer av denna anledning inte att besvaras. WordPress Sverige driver inte bloggtjänsten på WordPress.com, för driftproblem eller abuseanmälningar så måste ansvariga hos Automattic kontaktas.)

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *