WordPress.org

Svenska

WordPress 3.1 Beta 1

Posted on by . Filed under WordPress Sverige.

Då har release-cykeln för kommande WordPress startat på allvar i och med att WordPress 3.1 Beta 1 är släppt.

Vi har nog blivit rätt bortskämda den senaste tiden med alla trevliga nyheter som kommit med nya versioner av WordPress. WordPress 3.1 kan kanske tyckas bjuda på färre nya funktioner än de senaste versionerna. Men som alltid så finns det någon smaskig nyhet för alla. Du kan läsa om de nya funktionerna i WordPress 3.1 i vår blogg.

Hur många beta & releasekandidater vi kommer se innan den slutliga releasen av 3.1 återstår att se. Går allt enligt planerna så kommer WordPress 3.1 att släppas den 15dec.

(Kom ihåg att det här är en betaversion som endast rekommenderas att köras i testsyfte)

Ladda ner WordPress 3.1 Beta 1 »
Ladda ner Svenska WordPress 3.1 Beta 1 »

Delta i buggjakten för WordPress 3.1 genom att rapportera eventuella fel i WordPress trac (på engelska). De svenska språkfilerna finns att ladda ner i språkförrådet för utvecklingsversioner (dessa uppdateras kontinuerligt). Hittar man fel i dessa språkfiler så får man gärna rapportera det i vår trac och ange version som ”trunk”.

Lämna ett svar

(NOTERA: Vi har inte möjlighet att ge support via mail. Allmänna supportfrågor för WordPress som verktyg måste tas via WP-Support Sveriges forum. Supportfrågor som kommer in via detta formulär kommer av denna anledning inte att besvaras. WordPress Sverige driver inte bloggtjänsten på WordPress.com, för driftproblem eller abuseanmälningar så måste ansvariga hos Automattic kontaktas.)

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *