WordPress 2.7 beta 3

Ja som ni kanske märkte så dök det aldrig upp någon release kandidat den 10 nov. Istället så jobbar man än med att få allt att funka som det ska innan det sker. Med andra ord kommer det här en beta 3 istället. Det har uppkommit en hel del buggar som rapporterats med dom nya funktionerna i 2.7, därav drar testningen ut på tiden.

Som det har nämnts i trådar så finns det buggar i att använda svenska tecken i funktionen “blogga-via-mail”, något man inte tänkt fixa fören till version 2.9. Nu har det dock pågått diskussioner med utvecklarna som har gett med sig och kommer att fixa denna bugg till 2.7. Vi får hoppas man hinner med.

Läs mer om utvecklingen och WordPress 2.7 beta 3 i WordPress utvecklingsblogg.

Ladda ner WordPress 2.7 beta 3 här »

1 kommentar om ”WordPress 2.7 beta 3

Lämna ett svar