Hjälp till på WP-Support Sverige

Vi är idag snart 2000 medlemmar och antalet ökar stadigt dagligen. Vi har ett mycket aktivt forum där många hjälper varandra och finner nya kunskaper. Vi skulle gärna se att fler var intresserade av att hjälpa till med att fylla på i dokumentationen, lägga till nya nerladdningar och skriva inlägg i vår blogg eller kanske till och med hjälpa till med utvecklingen av funktioner bakom kulisserna.

Möjligheterna till att delta på WP-Support Sverige är många och kan vara allt från smådetaljer till programmering av nya funktioner.

Hur kan man delta?

Blogga

Tycker du om att testa olika tillägg i WordPress, eller har du bra koll på nya fräscha teman? Kanske är någon sugen på att skapa en kontinuerlig uppföljning av teman eller tillägg ungefär som man gör på www.weblogtoolscollection.com ala svensk version, då är man mer än välkommen att delta som skribent i vår blogg. Skribent blir man genom att skicka ett meddelande till ansvariga via vårt kontaktformulär (berätta gärna vad du är sugen att skriva om).

Dokumentationen

Har man tips och trix eller kanske guider för WordPress så är dessa perfekta att dela med sig av i vår dokumentation så att andra lätt kan ta del av dem.  Man kan även delta i dokumentationen genom att fylla på redan befintliga dokument eller skapa de dokument som fattas (röda länkar). För att skriva i dokumentationen så behöver du bara logga in med din foruminloggning. Det finns även en mindre hjälpsektion i dokumentationen för att komma igång.

Filarkivet

Har du översatt ett tema eller ett tillägg så får du mer än gärna ladda upp dessa i vårt filarkiv så fler kan nyttja dessa. Skapar du svenska teman eller tillägg som du behöver hjälp med att hosta så gör vi det gärna här, då vi har en speciell sektion för svensk-skapade tillägg/teman i vårt filarkiv. Är du intresserad av att börja skapa översättningar men är osäker på hur så kan du börja med att läsa i dokumentationen, och stöter du på patrull så finns vi på forumet för att hjälpa till. Ladda upp filer gör du genom att fylla i detta formulär och skicka med din översättning/fil.

Utveckling

Med närmare 2000 medlemmar, ett filarkiv med ca: 50.000 filträffar (nerladdningar), ett aktivt forum med massor av funktioner och en portal med 60-70.000 sidvisningar per dag så krävs det att man hela tiden underhåller och uppdaterar/skapar nya funktioner. Vi har alltid haft som mål att skapa en utvecklingsgrupp som tar hand om just detta, men intresset har varit väldigt svalt och jag (Mattias) är för närvarande den ända utvecklaren på WP-Support Sverige. Känner man sig manad att delta i utvecklingsgruppen så kan man fylla i följande formulär.

För att vi ska kunna fortsätta utvecklas som portal och fortsätta hålla den höga standard som vi har idag så önskar vi att fler hittar intresse i att delta med något av ovan nämda!

Teamet
WP-Support Sverige

Lämna ett svar