Support » Allmänna frågor » Bilder laddas inte

  • Hej!

    Är nybörjare på wordpress och prövar mig nu fram på en hemsida.

    Använder astra och elementor men har stött på ett problem med bilderna jag använder. Hämtar dem från mediabiblioteket och de laddas upp utan problem i elementor. Dock så ”försvinner” dem så snabbt jag markerar/arbetar med en annan del än just bilden. Istället för några av bilderna dyker det upp en liten ikon samt någon typ av förinlagd bildbeskrivning. Någon som har lösningen på detta?

    /En riktig amatör

    Sidan jag behöver hjälp med: [logga in för att se länken]

Visar 1 svar - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Trådstartare leahbarsom

    (@leahbarsom)

    Update:

    Upptäckte nu att inga bilder visas, oavsett vilken sida jag befinner mig på eller om jag ändrar tema

    • Det här svaret redigerades för 2 år, 3 månader sedan av leahbarsom.
    Moderator tobifjellner (Tor-Bjorn Fjellner)

    (@tobifjellner)

    WordPress-hemmapulare, Projektledare, Författare, Översättare och Vänlig Själ

    Jag använder inte själv Elementor, så om det är något specifikt att hålla reda på där går jag bet. Men dubbelkolla om du händelsevis behöver klicka på någon knapp för att bekräfta bilden i varje block.
    Vidare, eftersom du verkar använda Loopia skulle jag föreslå att du kontaktar deras support. De kanske kan upptäcka något som jag och andra helt utomstående besökare inte kommer åt att se.

    Hej, jag arbetar mycket med elementor och Astra temat när jag gör mina hemsidor http://www.dvu.se. Problemet du har beror troligtvis på att du satt bilden i för litet format och detta är mycket lätt fixat.

    Du ändrar helt enkelt storleken på bilden genom att klicka på den och sedan väljer du bildstorlek till Medium eller Large.

    Är det inte det problem så är det troligtvis något som ligger över och täcker bilden, testa att växla över till mobilvy och se om bilden dyker upp.

    Moderator tobifjellner (Tor-Bjorn Fjellner)

    (@tobifjellner)

    WordPress-hemmapulare, Projektledare, Författare, Översättare och Vänlig Själ

    En annan möjlighet är att ditt tema och/eller något/några tillägg en föråldrad version av kodbiblioteket jQuery.
    WordPress 5.5 tog bort en version av detta bibliotek som sedan länge varit markerad som föråldrad.
    Som en tillfällig nödlösning kan du prova att aktivera https://sv.wordpress.org/plugins/enable-jquery-migrate-helper/
    Men om det inte kommer rättade versioner av dina tillägg och/eller ditt tema bör du försöka att ersätta dem med andra.

    Trådstartare leahbarsom

    (@leahbarsom)

    Ringde till Loopias kundservice (där jag har min domän) varav dem kunde lösa det

Visar 1 svar - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Ämnet ”Bilder laddas inte” är stängt för nya svar.