Support » Allmänna frågor » blogpost excerpts slutat fungera på nya inlägg

  • Hej

    Jag blir tokig på detta problem. Som ni ser så har det översta inlägget ett utdrag, skrev in det manuellt i inlägget där man kan välja att skriva in ett. Men då saknas ”läs mer” knappen.

    Det andra inlägget visas i sin helhet.

    Det sista fungerar som det ska. Samma inställningar som det andra.

    De två översta är de senaste skapade. Hur kan det komma sig att de inte följer samma regler som den längst ner? Har utdrag iklickat under läs inställningarna.

    Väldigt tacksam för hjälp.

    Sidan jag behöver hjälp med: [logga in för att se länken]

Visar 1 svar - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Moderator tobifjellner (Tor-Bjorn Fjellner)

    (@tobifjellner)

    WordPress-hemmapulare, Projektledare, Författare, Översättare och Vänlig Själ

    Vilket tema använder du?

    Trådstartare jlansgren

    (@jlansgren)

    Åh Fn, glömde den detaljen. Astra Child theme

    Trådstartare jlansgren

    (@jlansgren)

    Har även ett nytt problem där min footer meny inte syns under blog – kategori sidorna…alltså, vad är det frågan om…?

    Moderator tobifjellner (Tor-Bjorn Fjellner)

    (@tobifjellner)

    WordPress-hemmapulare, Projektledare, Författare, Översättare och Vänlig Själ

    Hmm. När du har webbplatsen stängd för renovering har jag och alla andra utomstående väldigt lite information att gå på, i synnerhet som Astra snarare är en sidbyggare än ”bara ett tema”.
    Om du råkar använda premiumversionen av Astra bör du absolut kontakta deras support.

    Alternativt skulle jag rekommendera Facebook-gruppen https://www.facebook.com/groups/wpastra/ eller det fria temats forum https://wordpress.org/support/theme/astra/ (men som du ser i det ”klistrade” inlägget ”Read this first” ger utvecklaren själv inte support där, utan det är andra användare av samma tema som hjälper varandra…)

    Trådstartare jlansgren

    (@jlansgren)

    Oj, har inte ens tänkt på det. Men tack för att du gjorde ett försök iafl 🙂 vill du göra ett till så har jag öppnat upp den nu.

    Alltså. Först tänkte jag att det kunde ha att göra med att jag använde unlimited elementor elements för bloggen tidigare, alltså en post widget. Avinstallerade den för att köra på wordpress/astras variant.
    Men nu när sidfotsmenyerna inte syns på kategori sidorna vette faen alltså. När jag kör dev tools så finns allt där. Men det ser ut som om man körd display:none; på dem. Även en bild på loggan jag la dit syns inte.

    Har gjort ”hem” å ”om” sidorna i elementor, men använt wordpress för header footer å allt bloggrelaterat.

    Ska kolla in de där forumen, tack för tipsen.

Visar 1 svar - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.