Support » Allmänna frågor » Media biblioteket funkar inte

  • Hej,

    När jag försöker ladda upp en bild i media biblioteket så går det inte. Den säger att
    Ett fel uppstod i uppladdningen. Försök igen senare.

    Oavsett om jag byter fil (tex till en som jag laddade upp igår och som fungerade då), om jag använder mig av drag-and-drop till mediabibliteket eller om jag väljer fil.

    Några tips?

Visar 1 svar - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Moderator tobifjellner (Tor-Bjorn Fjellner)

    (@tobifjellner)

    WordPress-hemmapulare, Projektledare, Författare, Översättare och Vänlig Själ

    Min gissning är att ditt webbhotell sparkat upp dig till en PHP-version som något av dina tillägg (eller möjligen temat) inte är kompatibel med ännu. En tillfällig lösning kan i så fall vara att byta ner PHP-versionen igen. Det gör du via webbhotellet, vanligtvis i deras kontrollpanel, annars via deras support.

    Om ni använder WP 6.0.3 och har hemsidan på ett webbhotell så kan det vara bra att be dem om hjälp. Vi hade ett problem med samma symptom och det orsakades att en ändring i wp-config.php som för 6.0.3.

    Moderator tobifjellner (Tor-Bjorn Fjellner)

    (@tobifjellner)

    WordPress-hemmapulare, Projektledare, Författare, Översättare och Vänlig Själ

    @jocke4f Såvitt jag kan förstå, innehåller inte version 6.0.3 några som helst ändringar av wp-config.php. Efter att en webbplats ”installerats” är det ytterst ovanligt att WordPress ändrar i den filen.

Visar 1 svar - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.