Meddelande till Krokedil

Hej @krokedil
Jag har just lagt upp er som översättningsredigerare för svenska översättningarna av era tillägg, m.a.o. kommer översättningar från er till följande tillägg inte längre fastna som ”väntande” översättningar:
/afterpay-for-woocommerce/
/dibs-easy-for-woocommerce/
/klarna-checkout-for-woocommerce/
/leasecloud-for-woocommerce/
/afterpay-nordics-for-woocommerce/
/dibs-for-woocommerce/
/klarna-order-management-for-woocommerce/
/krokedil-paysoncheckout-20-for-woocommerce/
/plugins/collector-checkout-for-woocommerce/
/plugins/krokedil-ecster-pay-for-woocommerce/
/klarna-payments-for-woocommerce/

Om ni skulle fundera över något (svenskt) språkligt är ni hjärtligt välkomna till kanalen ”Translations” i den svenska Slacken. (Om ni mot förmodan ännu inte är med där kan ni bjuda in er själva via https://wpsv.se/wpsv-slack/ )