Meddelande till @martinklausen Hej, tack…

Meddelande till @martinklausen
Hej, tack för översättningarna du skickat in för tillägget profilegrid-user-profiles-groups-and-communities
När minst 95 % av strängarna i själva tillägget är översatta (och granskade/godkända) skapas ett språkpaket, så det är fortfarande en bit kvar tills dess. Om du vill börja använda din partiella översättning tidigare kan du antingen exportera de befintliga översättningarna som mo-fil, byta namn på filen till profilegrid-user-profiles-groups-and-communities-sv_SE.mo och ladda upp filen till katalogen /wp-content/languages/plugins/ eller använda tillägget https://sv.wordpress.org/plugins/force-update-translations/

Om du är intresserad av att (så småningom) få rollen översättningsredaktör för den svenska översättningen av detta tillägg (vilket innebär att dina översättningar läggs in som ”gröna” direkt) bör du gå med i den svenska Slack-gruppen och kanalen ”Translations” (länk finns längre upp på sidan) så att vi får en smidig kanal för tvåvägskommunikation.