Meddelande till Fredrik Hed Hej…

Meddelande till Fredrik Hed
Hej @thrandor
Jag granskade just några strängar du föreslagit för ”tweet-old-post”. Tack. Jag vill bara passa på att berätta ett par saker att ha i åtanke:
1. Översättningspaket för tillägg och teman skapas först när åtminstone 90 % av strängarna i koden är översatta (och godkända). Så även om jag just godkände nästan alla dina strängar (utom en) så är det fortfarande en bit kvar.
2. Om du är intresserad, kan vi göra dig till svensk översättningsredaktör för detta tillägg. Då blir dina översättningar ”gröna” direkt när du lägger in dem. Men i så fall skulle jag vilja be att du först går med i den svenska Slack-gruppen för WordPress så att vi får en smidigare väg för kommunikation och samverkan än denna post. Du kan bjuda in dig själv via https://wpsv.se/wpsv-slack/ När du väl är där kan du gå med i kanalen ”translations” och tjoa till.